• banner
  • banner
  • banner
  • banner

Direct contact

Vul uw naam en telefoonnummer in en we bellen u terug.

erkend uneto vni loodgieter

Deel via:

Nieuws

Bouwvak!

23 juli 2015
Het is bijna bouwvak...
lees meer »

Instagram

07 november 2014
Volg ons nu ook op Instagram.  Druk op de foto en volg ons. 
lees meer »

Wintertijd

25 oktober 2014
Niet vergeten, vanavond gaat de klok een uur achter uit. Dit betekent een uur langer slapen:) 
lees meer »

LIKE, DEEL & WIN actie!

13 oktober 2014
  Wat moet je doen om te winnen: - Druk op de foto  -  Like onze Facebookpagina  - Deel deze foto  - Win golfen bij  Pitchputt Papendal Bij 180 likes verloten wij de prijs.
lees meer »

Ketelmania!

18 september 2014
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte. 
lees meer »
  Wat moet je doen om te winnen: - Druk op de foto  -  Like onze Facebookpagina  - Deel deze foto  - Win golfen bij  Pitchputt Papendal Bij 150 likes verloten wij de prijs.
lees meer »
In samenwerking met Pitch&Putt Papendal reclamebordje laten plaatsen.
lees meer »

Reclameborden

06 juni 2014
Heeft u wel eens de reclameborden van Loodgietersbedrijf Bruinekreeft gezien?  Loodgietersbedrijf Bruinekreeft hangt de borden waar zij aan het werk zijn. Dit kan bij nieuwbouw zijn of bestaande bouw.  Hieronder ziet een reclamebord deze hangt in een nieuwbouwwijk in Veenendaal bij de Nieuwe Rondweg Oost in de buurt.
lees meer »

Zoeken Zoeken

21 mei 2014
Bent u soms wel eens lang aan het zoeken naar een goede loodgieter? Wij staan op pagina 144 van de telefoongids.  Daarnaast kunt u via  www.bruinekreeft.net   gemakkelijk uw telefoonnummer invoeren en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.
lees meer »

Vaderdag

21 mei 2014
Het is bijna zo ver De dag waarin alle vaders in het zonnetje gezet gaan worden. 
lees meer »
Heeft u al de nieuwe telefoongids & goudengids 2014/2015 binnen gehad? U kunt ons vinden op pagina 144 onder loodgieters.
lees meer »

Moederdag

09 april 2014
Leuke moederdag actie bij loodgietersbedrijf Bruinekreeft
lees meer »
De hoogste graad! Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? of bent u gewoon toe aan meer comfort? Kies dan bij de vervanging van uw ketel voor de Remeha Calenta. Koopt u tussen 14 februari 2014 en 15 mei 2014 een Rehema Calenta cv-ketel en laat u deze installeren door een erkende installateur? Zoals Loodgietersbedrijf Bruinekreeft. Dan krijgt u van Remeha 100,- euro retour! U kunt...
lees meer »
Deze week is de beurs van VSK installatiebranche. (05-02-2014) Loodgietersbedrijf Bruinekreeft gaat naar de beurs om zich te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieke, systemen en materialen.  Wat is VSK: De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vind u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van...
lees meer »
Heeft u gezien dat u nu ook een recensie kunt ahcter laten op ons Facebook pagina?  U kunt lezen over de klanttevredenheid van onze klanten en wij kunnen hierdoor ons bedrijf blijven verbeteren. Heeft u onlangs gebruik gemaakt van de service van loodgietersbedrijf Bruinekreeft vul dan graag een recensie in.  U kunt dan doen via de onderstaande link of op het plaatje en...
lees meer »

Onderhoud aan uw ketel

08 januari 2014
Cv-onderhoud, belangrijker dan u denkt! Waarom is onderhoud aan uw cv-ketel zo belangrijk? - U voorkomt storingen aan uw cv-ketel. - Uw cv-ketel gaat langer mee. - Uw cv-ketel werkt zuiniger. Loodgieters Bedrijf Bruinekreeft is al heel wat jaren ervaren met het cv-ketel onderhoud. Uw cv-ketel onderhouden is geen overbodige luxe. Onderdelen van uw...
lees meer »

Leuke feiten en weetjes

06 oktober 2013
Hier wat leuke feiten en weetjes over de HR-ketel.  Erg handig om te weten, bij aanschaf voor een nieuwe HR-ketel of bij uw bestaande HR-ketel.  (dit bericht is van de consumentenbond)
lees meer »
Het is zomer. Het moment om de dag te plukken. Misschien niet helemaal de tijd van het jaar dat u nadenkt voer de cv-ketel vervangen. Toch is dit het moment bij uitstek. Om het zomerse gevoel te versterken hebben we nu een spectaculaire actie voor u. Bij aankoop en installatie van een Avanta/ Tzerra/ Calenta/ Calora Tower met iSense thermostaat of de nieuwe serie Remeha zonlichtsystemen,...
lees meer »
Loodgietersbedrijf Bruinekreeft heeft sinds een tijdje facebook. Like ons op Facebook en wordt zo op de hoogte gehouden over alle nieuwtjes en acties.  (Druk op de logo "like us on facebook" en je wordt gelijk gelinkt naar de Facebook pagina van Loodgietserbedrijf Bruinekreeft)
lees meer »

Qwerty Code

22 juni 2013
Loodgietersbedrijf Bruinekreeft heeft nu zijn eigen Qwerty code. Hoe werkt het: download de app, QR reader in de appstore en scan daarme deze Qwerty code. U wordt gelijk gelinkt naar deze website. 
lees meer »

Onderhoud uw ketel

06 december 2012
De winter is weer aangebroken. Hoog tijd om uw cv-ketel een onderhoudsbeurt te geven.
lees meer »