Direct contact

Vul uw naam en telefoonnummer in en we bellen u terug.

erkend uneto vni loodgieter

Deel via:

Dakdekker Veenendaal

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Veenendaal? Loodgietersbedrijf Bruinekreeft heeft alle ervaring voor het bedekken van daken. Naast dakbedekking, zijn we gespecialiseerd in de afwerking. Zo zetten wij zelf de zinken goten, deklijsten en hemelwaterafvoeren.

Met een eigen afwikkelmachine kunnen wij elke goot en deklijst zelf ontwikkelen, in de stijl die u wilt. Hierdoor kunnen we elke lijst precies passend maken voor uw woning.

Dakdekker in Veenendaal nodig?

Wij zijn gevestigd op de Stationstraat in Veenendaal en bedienen alle omliggende gemeentes. Woont u in de omgeving van Veenendaal en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Neem dan direct contact op met Loodgietersbedrijf Bruinekreeft.

Mocht u een vraag hebben over het onderhoud of reparatie neem dan gerust contact met ons op, of bel ons direct via: 0318 - 517 110.

Uw professionele dakdekker in Veenendaal

Als dakdekker zijn we gespecialiseerd in de aanleg en afwerking van alle soorten daken. Of het nu platte of hellende daken zijn en voor nieuwbouw of bestaande bouw. Mocht u onverwachts een lekkage krijgen aan uw dak, neem dan gerust contact op. Bij noodgevallen kunt u ons ook 's avonds en in het weekend bereiken via 0318 - 517 110.

0318 - 517 110